Medlemsvilkår – Elyben

Medlemsvilkår

ELYBEN COMPANY AS  er nettbutikk som daglig distribuerer hudpleieprodukter i Norge. 
Org. nr. 918 444939


 For å kunne tilby det, anvender ELYBEN opplysninger som din kjøps- og ordrehistorikk, og hvordan du som medlem benytter ELYBEN digitale tjenester.
For nærmere informasjon om hvordan ELYBEN håndterer og behandler dine personopplysninger, se ELYBEN Personvernpolicy.

Medlemskap
Points Ely er et kostnadsfritt medlemskap på elyben.com. Er et lojalitetsprogram der du samler poeng som siden omgjøres til RabattKuponger . I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser. For å kunne tilby det, anvender ELYBEN opplysninger som din kjøps- og ordrehistorikk, og hvordan du som medlem benytter ELYBEN digitale tjenester. Som medlem kan man registrere kjøp med  medlemsnummer. Medlemskapet i POINTS ELY er personlig og kan ikke overdras til andre, og medlemskap tilkommer kun til privatpersoner som har fylt 16 år. Samme person kan bare inneha ett medlemskap i POINTS ELY, og medlemskapsfordelene gjelder bare ved innkjøp til egen husholdning

Som medlem kan du registrere dine kjøp med medlemsnummer på min side. For å sikre korrekt identitet kan Elyben kreve fremlagt gyldig legitimasjon f eks førerkort eller pass.

Bonus
Som medlem får du bonuspoeng når du handler på Elyben(1 bonuspoeng = 1 kr). Gavekort og innkjøp betalt med stor Rabatt men gir ikke bonuspoeng.
Bonuspoeng blir utbetalt i form av RabattKupponger. Når du har oppnådd 1500 bonuspoeng, Du vil begynne å motta epost med flere tilbud med spesielle rabatter om elyben.com.
Du kan holde deg oppdatert angående opptjente bonuspoeng på Mine Sider på elyben.com.

Medlemsnivåer

 Medlemsnivået er basert på totalbeløpet som det samlet er handlet for siste 12 måneder.Når du har oppnådd den poengsummen som kreves for de ulike medlemsnivåene vil du bli oppgradert, og nytt medlemsnivå beholdes i 12 måneder. Deretter vil samlet beløp som det er kjøpt for siste 12 måneder bli lagt til grunn for kommende nivåstatus. Opp- og nedgradering skjer løpende gjennom året.

Personlige tilbud og kundeanalyse 
Gjennom ditt medlemskap i Elyben kan du få et personlig og tilpasset innhold. Det innebærer at Elyben kommer til å vise produktanbefalinger som vi tror at du liker basert på produktene du kjøper og ditt kjøpemønster. Elyben tar også hensyn til det du har interessert deg for gjennom klikk og søk på Elyben digitale tjenester. Annen og ytterligere informasjon som Elyben kan komme til å benytte i denne sammenheng, kan være preferanser som du har angitt, geografiske data, innstillinger i Elyben digitale tjenester, alder, kjønn, kjøpsfrekvens, resultater fra kundeundersøkelser og markedsundersøkelser.
For at Elyben skal kunne forbedre sitt tilbud og sine tjenester til deg spesielt, og til våre medlemmer mer generelt, kan Elyben komme til å analysere kundedata på individnivå, samt forretningsanalyser ut fra data som ikke kan kobles til et spesifikt individ.


Avslutte medlemskapet
Medlemskapet gjelder inntil videre og du kan når som helst avslutte det gjennom å kontakte Kundeservice, se kontaktinformasjon nedenfor. Elyben har rett til å avslutte ditt medlemskap, eksempelvis ved mistanke om at medlemskapet misbrukes eller anvendes på ulovlig vis. Dersom du i løpet av 24 måneder ikke registrerer medlemskjøp og vært inaktiv, vil ditt medlemskap bli avsluttet automatisk. Senest 15 dager etter at ditt medlemskap opphører, vil dine personopplysninger bli slettet.

Endring av medlemsvilkår
Elyben forbeholder seg retten til å kunne endre vilkårene for Points Ely. Endring av medlemsvilkår vil bli informert om på elyben.no én måned før vilkårsendringen trer i kraft. De til enhver tid gjeldende vilkår vil være tilgjengelig på ELYBEN.COM

Kontaktinformasjon til Elyben
Kontakt Kundeservice med spørsmål om 
Søvikdalen 42
5251,Søreidgrend
Bergen,Norway
E-post: kundeservice@elyben.com
Telefon: 0047- 55 10 13 13

Medlemsvilkårene er sist oppdatert 23/10/2018

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming Elyben Points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
1

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program